photo-impression 44

Disclaimer

Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.
 
De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Beugeling Bouwinspect. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Beugeling Bouwinspect. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Beugeling Bouwinspect vallen.
 
Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Beugeling Bouwinspect van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo's van Beugeling Bouwinspect. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Beugeling Bouwinspect.
 
Beugeling Bouwinspect wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.
 
De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.
 
Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

 

Beugeling Bouwinspect
Lamoen 5
8061 MK Hasselt

KvK 05082497 Zwolle
BTW-nr NL001416823B92

Tel: +31-(0)38 477 3858
Fax: +31-(0)38 477 4380
E-mail: info@beugelingbouwinspect.nl

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
"Gebreken onder de loep bekeken!"
Powered by   MudiBlox CMS
Copyright  ©  2006 - 2022  Beugeling Bouwinspect.  | Disclaimer | [ Inloggen ]